Oferta eMAG de Black Friday 2014 a fost publicată. Care sunt reducerile scoase în față?

Oferta eMAG de Black Friday 2014 a fost publicată. Care sunt reducerile scoase în față?

eMAG începe campania de Black Friday 2014 dimineața, dar oferta a fost deja distribuită prin newsletter. Iată ce produse ai la reducere în Vinerea Neagră.

emag iulian stanciu playtech

Black Friday 2014 începe la eMAG în dimineața zilei de 21 noiembrie. Reducerile sunt de circa 75 de milioane de lei și sunt 450.000 de produse disponibile în oferta magazinului, dar asta doar o zi. Mai jos este oferta după cum a fost publicată pe newsletter. Compania a anunțat deja mare surpriză de anul acesta. Oferă reduceri de 10% exclusiv pentru clienţii magazinului la toate tipurile de carburanţi Rompetrol. Astfel, vor fi 5.000 de tichete în valoare totală de 1 milion de lei pentru alimentare cu benzină, motorină, GPL în toate staţiile Rompetrol. Mai multe informații sunt pe Playtech.

Aici ai o listă cu prețurile la unele dintre produsele la mare căutare în acest moment și cu siguranță ai nevoie de un ghid pentru a te descurca în ziua marilor reduceri. Black Friday 2014 este prilejul perfect pentru cei care doresc să-și schimbe smartphone-ul, să-și achiziționeze o tabletă sau să-și îmbunătățească gadgeturile pe care le dețin deja, fie prin componente noi, fie prin accesorii. Din păcate, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. De la „cozile“ pe serverele supraaglomerate și până la țepe, există numeroase aspecte care ar putea să vă bateți cu capul de pereți, în loc să vă bateți cu palma peste buzunar, cu zâmbetul pe buze. Ghidul cumpărătorului de Black Friday este aici.

Reducerile eMAG de Black Friday 2014

oferta Black Friday 2014 emag

Citește și: