Black Friday 2014 – Cele mai bune tablete la reducere la eMAG

Black Friday 2014 - Cele mai bune tablete la reducere la eMAG

Black Friday 2014 este în plină desfășurare. Am aruncat un ochi peste tabletele din oferta eMAG și le-am ales pe cele mai bune. 

tablete emag black friday

eMAG are o serie de reduceri foarte mari la unele produse. Noi ne vom axa, în acest articol, pe tabletele care merită cumpărate în cu ocazia sărbătorii reducerilor.

Dacă te numeri printre cei care vor să achiziționeze un astfel de gadget pentru prima dată, sau dacă ai nevoie de un upgrade, ia în considerare următoarele modele. Întreaga ofertă Black Friday eMAG o găsiți aici.

Black Friday eMAG la tablete

Apple iPad mini este tableta pe care trebuie neapărat să o iei în vizor de Black Friday. Gadgetul Apple a ajuns la a treia generație, însă prima versiune este, în continuare, o tabletă foarte bună. Are un ecran de 7,9 inch și rezoluție 1024×768, un procesor Apple A5 de 1 Ghz și memorie RAM de 512 MP. Înainte să o judecați după specificații, gândiți-vă că a primit update la ultima versiune a sistemului de operare iOS 8. O puteți cumpăra de aici. 

Lenovo Ideatab A5500 este o tabletă ceva mai veche, dar care își merită banii dacă țineți cont de faptul că are conectivitate 3G. Dispozitivul are un ecran IPS de 8 inch, un procesor quad-core de 1,3 Ghz și spațiu de stocare de 16 GB.  O găsiți aici.

Asus Transformer Pad TF103 vine cu un procesor cu două nuclee fabricat de Intel. Are un ecran de 10 inch, memorie RAM de 1GB și rulează Android 4.4 KitKat. Având în vedere dimensiunea ei, putem spune chiar că are un preț care o face best-buy. O puteți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy Tab lite 3 este o tabletă de buget pe care o puteți cumpăra la un preț de nimic. Aceasta are un display de 7 inch cu rezoluție 1024×768, memorie RAM de 1GB și un procesor dual-core de 1,2Ghz. A fost lansată anul acesta și  o găsiți aici.

LG G Pad 10 este un gadget foarte arătos care cu siguranță va atrage priviri. Are un ecran IPS de 10 inch și rezoluție HD, o memorie RAM de 1GB, procesor quad-core de 1,2Ghz. O puteți cumpăra de aici.

Și Sony Xperia Tablet Z3 este în oferta eMAG de Black Friday. Gadgetul este unul remarcabil, cu un ecran full HD de 8 inch sub care se ascunde un procesor Snapdragon 801 de 2,3Ghz, 3GB memorie RAM, dar și o cameră foto de 8MP. O găsiți aici.

Citește și: