Bang & Olufsen BeoVision Avant este televizorul 4K ce te urmăreşte [+VIDEO]

Bang & Olufsen BeoVision Avant este televizorul 4K ce te urmăreşte [+VIDEO]

Când vine vorba de design, cei de la nu mai au nimic de demonstrat, dar BeoVision Avant demonstrează din nou ingeniozitatea lor.

Bang-and-Olufsen-Avant-640

Prea puţini dintre noi îşi permit produse Bang & Olufsen, indiferent dacă este vorba de boxe, playere dedicate sau televizoare. Cu toate acestea, producătorul danez, deseori îşi reactualizează . Cel mai recent intrat pe această piaţă de produse de vârf poartă numele BeoVision Avant şi este un televizor 4K.

Înfăţişat în imaginea de mai sus, acesta este un televizor care se mişcă după tine într-un mod discret. Se roteşte în funcţie de poziţia ta şi se şi înclină pentru a-ţi facilita o experienţă de vizionare personalizată. O altă componentă cu caracter mobil din această ecuaţie este sistemul de boxe care iese de sub panou. Acesta este format din trei sateliţi, dintre care cel central este pentru redarea vocii din filme. La capitolul caracteristici Smart, noul BeoVision vine cu suport pentru Spotify şi autohtonul Deezer. Are WiFI, şase porturi HDMI, suport pentru WiSA/ Wireless Audio. Nu lipsesc un grup de senzori  pentru lumina ambientală şi temperatura de culoare din mediu, meniţi să îmbunătăţească şi mai mult imaginea UltraHD afişată.

În acelaşi hotel din Londra, în care a fost prezentat TV-ul de mai sus pentru prima oară, oficialii Bang & Olufsen au insistat destul de mult pe telecomanda lor universală BeoRemote One. Pe lângă faptul că poate controla tot ce ţine de tehnologie din casă, aceasta are şi trei butoane persoanlizabile pe care le puteţi programa să dechidă televizorul, să-l aşeze într-o anumită poziţie şi să afişeze un anumit post, dintr-o singură apăsare.

Disponibil deja în fiecare colţ al mapamondului, noul BeoVision Avant are un preţ de 8000 de dolari pentru varianta de 55 de inci, la care se adaugă 2000 de dolari pentru stativul inteligent.

Bang & Olufsen BeoVision Avant

Citește și: