Lumigon T2 HD , un smartphone de vârf cu sunet Bang & Olufsen

Lumigon T2 HD , un smartphone de vârf cu sunet Bang & Olufsen

Deşi nu şi-a mai făcut de mult simţită prezenta în acest domeniu, Lumigon T2 HD este un smartphone rezultat dintr-o colaborare cu .

Lumigon T2 HD

Deoarece, în mod evident, există o piaţă pentru terminale de lux, o companie mai puţin cunoscută din Danemarca a iniţiat o colaborare cu Bang & Olufsen pentru a se face remarcată în piaţă. Acesta este un producător care, înainte de modelul T2 HD de astăzi, a mai anunţat un telefon nou abia în februarie 2012. Telefonul de atunci era fratele mai bătrân al smartphone-ului anunţat azi, purta numele de Lumigon T2.

Lumigon T2 HD este un telefon cu un display protejat cu Gorilla Glass 3, de 4,3 inci cu o rezoluţie nativă 1280 x 720p. Cu o diagonală mai mică decât a multor gadgeturi moderne, acest aparat este gândit în principal să fie utilizat cu o singură mână. La bază va avea un SoC Qualcomm tactat la 1,7GHz, ajutat de o placă video Adreno 320 şi 2GB de memorie RAM. Memoria internă standard va fi de 32GB, dar există posibilitatea extinderii printr-un microSD. Partea de captură este o combinaţie dintre o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2,4 megapixeli, dotată cu FrontFlash. Bateria este de 6,4Wh şi rulează cel mai nou Android 4.4 KitKat.

Lumigon T2 HD

În mare parte, magia lui Lumigon T2 HD se va afla în carcasa realizată din oţel inoxidabil şi în sistemul audio Bang & Olufsen ICEpower. Acesta din urmă, într-o formă similară, l-aţi mai întâlnit la câteva . Preţul pentru acest telefon va fi de 750 de euro începând cu a doua jumătate a anului. Singura variabilă legată de aparat este că nu ştim momentan dacă se va comercializa sau nu doar în Danemarca.

Lumigon T2 HD

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: