Bang&Olufsen iti impresioneaza urechile cu noile casti B&O Play

Bang&Olufsen iti impresioneaza urechile cu noile casti B&O Play

B&O Play este linia de produse un pic mai accesibile de la ce in curand va include si doua perechi de casti in conformitate cu pretentiile brandului.

Bang&Olufsen

Create cu un alt nivel de pretentii pentru calitatea designului si fidelitatea audio, castile din imagine sunt cele mai noi creatii iesite din laboratoarele Bang&Olufsen. H3 si H6, castile sunt realizate din aluminiu eloxat si piele cu scopul de a fi in egala masura andurante in timp cat si calitative din punct de vedere al sunetului redat. Ambele modele au fost gandite in colaborare cu designerul danez Jakob Wagner pentru a intruchipa un aspect complet diferit fata de alte casti de pe piata.

Atat H3, cat si H6 functioneaza perfect in tandem cu un smartphone sau o sursa de semnal de calitate superioara, precum o statie sau un player dedicat. B&O Play H3 este numele perechii de casti in-ear ce foloseste drivere de 10,8 milimetri si un port dedicat Micro Bass pentru a reproduce cat mai precis toate frecventele audio de la 20Hz la 16 KHz. Corpul unibody al acestui model include si 23 de gauri implementate pentru a asigura un flux de aer necesar reproducerii cu fidelitate a frecventelor joase. B&O Play H6 este solutia over-ear a celor de la Bang&Olufsen, prima pereche de acest gen creata vreodata de Bang&Olufsen.  H6 vine cu drivere de 40 de milimetri si este capabila sa reproduca sunete de la 20 Hz la 22 kHz. Cu un design simplist ce aduce aminte de Beats Pro, aceasta pereche de casti vine cu un cablu detasabil ce poate fi introdus in fiecare dintre casti, timp in care mufa libera de la cealalta casca devine automat iesire stereo de 3,5 mm si puteti lega in serie alta pereche.

Preturile pentru ambele perechi sunt cu mult peste media unui pret pe care cei mai multi dintre noi il dau pe o pereche de casti. H3 vine cu un pret de 250 de euro in timp ce H6 va putea fi achizitionata incepand cu luna mai de la 400 euro.

Citește și: