Cu mâinile pe Samsung Galaxy Note 4 [VIDEO Hands-on]

Probabil cel mai așteptat smartphone din această toamnă, Samsung Galaxy Note 4 a avut parte de o lansare cu fast, înainte de începerea târgului de tehnologie IFA 2014 de la Berlin.

BwnZhTsCIAAA1Ur

Așa cum se zvonea, Samsung Galaxy Note 4 are o serie e specificații de top, și beneficiază de un design aparte, puțin controversat. De această dată, producătorul a introdus în ecuație și un element metalic, marginea telefonului, acea margine care la modelele anterioare era sensibilă în utilizare.

Smartphone-ul are este unul premium, atât când vine vorba de materialele folosite cât și la capitolul specificații. Avem un ecran de 5.7 inci cu o rezoluție Quad HD, același Super AMOLED pe care doar Samsung îl produce. Procesorul a primit și el un upgrade, însă doar pentru a include noul cip LTE Cat 6, memoria RAM rămânând la fel, 3 GB.

Capacul din spate este tot o imitație de piele, acel faux leather cum îl numesc majoritatea, oferă o aderență foarte bună în mână și chiar dacă dispozitivul are puțin peste 170 de grame nu îl vei scăpa prea ușor din mână.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Galaxy Note 4/”/]

Vine în 4 culori, și, desigur, și într-o variantă cu cristale Swarowsky…. care, chiar dacă are un appeal destul de mare pentru sexul frumos, mi se pare mult mai incomod de ținut în mână. Este mai mult un accesoriu de fashion decât cel mai bun prieten al unei ”business lady”.

Acumulatorul este mai mare… cu 20 mAh. (se citește miliamperi oră) Da, ați înțeles corect. De la 3200 mAh la 3220, însă, producătorul spune că optimizarea hardware permite o autonomie mai mare cu 7.5 procente, o cifră mult prea exactă pentru a nu fi teoretică.

S-Pen-ul a primit și mai multe funcții, și poate fi utilizat acum asemănător mouse-ului unui PC, cu elemente de drag and drop, copy/paste, și cel mai important, selecția de text, imagini și fișiere.

Camera foto are tot 16 megapixeli, însă ca și cea frontală de 3.7 megapixeli, este mai luminoasă cu aproximativ 60%.

15:41 04.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video