11 sept. 2014 | 10:30

iPhone 6 Plus trezește sarcasmul Samsung: Ghici cine s-a răzgândit și are dispozitive mari

ACTUALITATE
iPhone 6 Plus trezește sarcasmul Samsung: Ghici cine s-a răzgândit și are dispozitive mari

Apple a lansat iPhone 6 Plus, un dispozitiv cu ecran mare de tip phablet. Samsung, compania care a pornit trendul, nu a ratat ocazia și îi ironizează pe americani.

iphone 6 si 6 plus

Samsung a lansat primul Galaxy Note în septembrie 2011, iar Steve Jobs a spus atunci că nimeni nu ar vrea așa ceva. „Nimeni nu o să cumpere un telefon mare“, a spus Steve Jobs în vremea în care Apple lansa iPhone 4S cu ecran de 3,5 inci și Galaxy Note era un „monstru“ de 5,3 inci. Acum, iPhone 6 Plus are 5,5 inci.

Citește și: Războiul iPhone 6: trei opinii despre noul telefon al Apple

Divizia Samsung din Filipine a profitat de interesul pentru evenimentul Apple și pentru noile iPhone-uri și a publicat imaginea de mai jos. „Ghici cine s-a răzgândit“ este mesajul celor de la Samsung pentru Apple, dar fără să îi dea numele. Sub hashtag-ul #MoreThanBig, compania susține că vinde mai mult decât un ecran mare.

iphone 6 plus ironie

În vremea în care Apple, sub comanda lui Steve Jobs, lansa iPhone 4S, HTC avea HD2 cu ecran de 4,3 inci și Motorola avea Droid X cu o diagonală la fel de mare. Totuși, noul Apple este condus de Tim Cook într-o lume în care telefoanele mari sunt tot mai populare. De la Galaxy Note 4, încă un phablet, la LG G3.

Samsung are și o colecție de șase videoclipuri în care face mișto de Apple. Pornește de la ecranul mai mare al Galaxy Note și ajunge la fast charging și stylusul S Pen.

iPhone 6 Plus vs. principalele alternative

Noi am comparat iPhone 6 Plus cu alte trei modele mari. Am ales doar dispozitive cu ecrane de peste 5,5 inci și am comparat strict dotările tehnice. Altfel, există dispozitive mari cu Windows Phone 8.1, Android și acum iOS, iar utilitatea fiecăruia e dependentă de utilizator și de ceea ce are nevoie.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele