Asus, nou teaser pentru smartwatch-ul de la IFA 2014

Asus, nou teaser pentru smartwatch-ul de la IFA 2014

Asus pregătește un eveniment pe 3 septembrie 2014, la IFA 2014, unde va prezenta un ceas inteligent. După un teaser pe Twitter, urmează unul nou acum, în preambulul evenimentului.

Asus Ifa 2014

Asus a publicat un nou afiș ilustrat cu schițele ceasului inteligent, care arată ca și cum ar avea un design premium, cu o curea de piele. Dacă mai era vreun dubiu că e vorba de smartwatch, Asus a ridicat practic cortina acum.

Sloganul companiei taiwaneze este „Time has been transformed, and we have changed”. Dispozitivul va rula probabil Android Wear și va avea ecranul curbat. Practic, taiwanezii încearcă să împingă prețurile spre cote mai mici.

Potrivit informațiilor apărute în TechCrunch în luna iunie, firma taiwaneză încearcă să lanseze un ceas care să fie plasat în zona de preț cuprinsă între 99 și 149 de dolari.

Șeful Asus, Jonney Shih, a declarat în luna iulie că ceasul va fi un produs inovator. El a spus că produsul va fi un erou în clasa sa, combinând prețul potrivit, aspectul și fiabilitatea.Ceasul va avea notificări și abilitatea de a înțelege utilizatorii pentru a rezolva probleme în timp real. Nu e surprinzător – Android Wear va face aceste lucruri.

IFA 2014, bătălia ceasurilor inteligente

Sony pregătește o tabletă și un ceas inteligent pentru IFA 2014. Ceasul este foarte probabil să poarte numele de Sony Smartwatch 3. În contextul în care a trecut deja un an de la lansarea Sony Smartwatch 2, este puţin probabil ca această categorie de produse să nu primească un nou membru de la Sony.

Citește mai multe în acest articol.

LG va lansa LG G Watch R, cu ecran rotund, pentru a concura cu Moto 360. Față de LG G Watch, varianta circulară are un buton în partea dreaptă. De asemenea, are un contorizator de pași, distanță și un compas. Evident, vom afla mai multe despre el la IFA 2014 de la Berlin.

Vezi teaserul și citește mai mult despre LG G Watch R în articolul publicat de noi pe site.

Samsung Gear S va fi ceasul inteligent cu funcție de telefon, care va extinde familia Gear dincolo de centrul de notificări. Potrivit agenției de știri sud-coreene Yonhap, Samsung va lansa dispozitivul la Târgul de Tehnologie IFA 2014 de la Berlin.

Citește mai mult în acest articol.