Apple vă face cadou noul album al celor de la U2

Apple vă face cadou noul album al celor de la U2

După o pauză de 5 ani, cei de la U2 şi-au lansat un nou album ce va fi oferit gratuit utilizatorilor de iTunes. Albumul se numește Songs of Innocence și a fost vedeta serii, împreună cu iPhone 6, iPhone 6 Plus și Apple Watch. 

U2 Apple new album gratuit

Apple a lansat ieri două . Pe lângă acestea, în încheierea evenimentului, Tim Cook a ieşit pe scenă pentru anunţa noul album al celor de la U2, primul după o pauză de cinci ani.

Acesta din urmă poartă numele de Songs of Innocence şi va fi disponibil gratuit tuturor până pe data de 13 octombrie. Dacă nu aveţi un cont de iTunes până la această oră, vă puteţi face unul fără probleme doar pentru a descărca cele 11 melodii fără nici un cost suplimentar..

De asemenea, cei care nu vor să-l descarce, dar vor să-l asculte, îl vor putea auzi prin intermediul iTunes Radio sau Beats Music începând de astăzi. Primul single de pe noul album poartă numele de The Miracle (of Joey Ramone) şi este exact aceeaşi melodie interpretată la finalul evenimentului din San Francisco. Cei de la Rolling Stones au detaliat într-un editorial partenerii din spatele acestui album, fiind menţionate colaborări cu Danger Mouse sau Flood şi unii producători din echipa lui Adele.

Citește și: