Cât costă iPhone 6 și Apple Watch

, 09 Sep, 23:15

Apple a prezentat în această seară iPhone 6 și Apple Watch. Vorbim de două telefoane și un ceas inteligent. Acestea sunt prețurile pentru noile dispozitive.

Apple CEO Tim Cook wears the Apple Watch and shows the iPhone 6 Plus during an Apple event at the Flint Center in Cupertino

Apple a prezentat iPhone 6. Sunt două modele: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci și rezoluție Retina HD și iPhone 6 Plus cu 5,5 inci cu rezoluție full HD. Poate cel mai important aspect al acestor gadgeturi, pe lângă dotările tehnice, este prețul. Noile telefoane nu sunt mai ieftine decât cele vechi, dar sunt diferite între ele.

Citește și despre dotările tehnice din iPhone 6, cele mai bune telefoane Apple

iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci pornește de la un preț de 200 de dolari cu abonament pe doi ani la operator american și spațiu de stocare de 16GB. Cel de 64GB costă 300 de dolari și cel de 128GB ajunge la 400 de dolari.

iPhone 6 Plus cu ecran de 5,5 inci are un preț de pornire de 300 de dolari pentru 16GB. Acesta e cel mai scump iPhone, cu un preț de 500 de dolari cu contract pe doi ani la un spațiu de stocare de 128GB. Până la finalul anului, iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor ajunge în 115 țări, printre care și România

Prețurie „la liber”: iPhone 6 începe de la 700 de euro și urcă până la 900 de euro, în funcție de spațiul de stocare. iPhone 6 Plus, desigur, este mai scump. Prețul de pornire este de 800 euro, ajunge la 900 euro pentru 64GB și maximum de 1.000 de euro pentru 128GB, potrivit GSMArena.

Celelalte telefoane au următoarele tarife: iPhone 5c gratuit la abonament pe doi ani, iar iPhone 5s scade la 100 de dolari. Desigur, dispare iPhone 4S din oferta Apple și anul viitor nu va mai fi suportat nici de noua versiune de iOS.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPhone 6 si iWatch/”/]

În final, Apple Watch va costa 350 de dolari, cu 100 de dolari mai mult decât Motorola Moto 360, unul dintre cele mai interesante ceasuri inteligente. Totuși, nu poți cumpăra un Apple Watch până în 2015, cel mai probabil în ianuarie sau februarie.

O emisiune live în care am discutat despre noile gadgeturi Apple

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Singurul principiu al celor de la Apple este PROFIT CU ORICE PRET. Conteaza mai mult sa faca galagie cu reclamele lor, si mai putin sa faca telefoane performante, astfel ca mare parte din pretul de vinzare este reprezentat de cheltuielile de reclame. Si de asemenea si pentru cei care inventeaza tot felul de „imbunatatiri” pentru care repede repede se pun sa le patenteze. Daca si din inventarea apei calde s-ar putea face bani, sint sigur ca cei de la Apple ar cere patent. In ce priveste preturile, daca ma uit la alte firme, pentru aceiasi bani primesc dotari cu mult mai tzapene !

cand zici profit cu orice pret te referai la samsung cred
plastic de 2 lei cu soft de la google .dar prostimea e mai multa si se hraneste cu praf in ochi(numite DOTARI)
Dotarile le poate avea daca nu merg sau merg cum merg
vorbeste invidia si fustrarea din tine

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail