Playtech App – Spikes pe Android și iOS

Playtech App - Spikes pe Android și iOS

În fiecare marți, vom selecta câte o aplicație care ne-a atras atenția și care ar putea să fie folosită (jucată în unele cazuri) de comunitatea playtech.ro. Astăzi, un joc care ar putea da dependență – Don’t Touch the Spikes .

DSC_3674

Don’t Touch the Spikes este un joc lansat de studioul Ketchapp pe 19 iulie, atât în App Store, cât și în Play Store. E una dintre numeroasele variante ale popularului joc, Flappy Bird, dar spre deosebire de alte titluri, aduce și ceva nou.

Ce s-a gândit creatorul Spikes? Pasărea minimalistă cu formă de pătrat este introdusă într-un cadru închis, în formă de dreptunghi. Ca într-un joc vechi de Pong, trebuie să apăsăm pe ecran ca să facem pasărea să zboare și să se lovească de pereți pentru a zbura înapoi spre partea cealaltă.

Dificultatea jocului vine din faptul că dreptunghiul în care jucăm este prezența colțurilor ascuțite. Atât pe laturile superioare și inferioare, dar și pe laterale. Ghimpii din lateral apar din când în când și trebuie să-i evităm de fiecare dată.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Dont Touch the Spikes/”/]

Noi am jucat vreme de vreo două ore, timp în care am trecut de câteva zeci de jocuri, atât pe Android, cât și pe iOS. Nu am reușit să ajungem decât la nivelul 18, ceea ce înseamnă că am reușit să izbim pasărea de doar 18 ori. E la fel ca la Flappy Bird – simplitate absolută, dificultate maximă. Iar acest lucru asigură dependența utilizatorilor, care au descărcat deja în număr foarte mare aplicația pe ambele platforme.

Gameplay pe Spikes puteți vedea în videoclipul de mai jos. 

Avem o invitație pentru voi – noi am ajuns la 18, voi la ce scor puteți ajunge? Și nu uitați, în fiecare marți pe playtech.ro, pe lângă informațiile zilnice pe care vi le vom aduce despre zona mobile, despre hardware, software și tehnologii interesante, vom selecta aplicația săptămânii. Fie că e utilă, fie că dă dependență, ea e cea care ne-a atras atenția nouă.

Don’t Touch the Spikes pe Android. 
Don’t Touch the Spikes pe iOS.