Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat

Flappy Bird apare din nou în magazine, reinventat
10:10 15.05.2014

După succesul masiv înregistrat de Flappy Bird şi retragerea jocului din AppStore şi Google Play, Dong Nguyen a revenit asupra deciziei.

flappy-bird-returns-ios android lansare multiplayer

este un joc incredibil de simplu care a generat numeroase clone, atât sub formă de aplicaţii pentru mobile cât şi titluri web. Cea mai recentă variantă, într-o formă destul de creativă, a fost , realizatorii Angry Birds.

După ce ştirea despre desfiinţarea Flappy Bird a făcut înconjurul lumii şi a deschis porţile către o varietate foarte mare de supoziţii legate de motivele din spatele evenimentului, creatorul său a decis să iasă ne spună adevărul despre aventurile care urmează pentru ,,pasărea ce dă din aripi.”

Într-un interviu acordat CNBC, Dong Nguyen a afirmat că, într-o formă destul de diferită, va urca pe AppStore-ul celor de la Apple un nou Flappy Bird. Acesta va veni cu un mod multiplayer foarte elaborat pentru a vă ajuta să vă provocaţi prietenii la dat din aripi. În teorie, Nguyen ne-a asigurat va fi vorba şi de alte câteva jocuri complet noi, dintre care, într-unul din ele, un bărbat vritual sare de pe o clădire pe alta de parcă este Spiderman.

Sunt curios dacă, după a doua venire în magazinele virtuale ale giganţilor din industrie, Flappy Bird va continua să includă numeroasele elemente care au creat dependenţă la nivel global.