Aplicația românească Watercolors ajunge și pe Android [VIDEO]

Aplicația românească Watercolors ajunge și pe Android [VIDEO]

Românii de la Adonis Software au lansat aplicația Watercolors și pe Android. Utilizatorii cei mai numeroși din România vor putea juca acum titlul pe care l-am prezentat și la emisiunea Tech în 3.

IMG_0922

Watercolors a fost lansat inițial pe iOS și după o perioadă inițială de testare a ajuns la un milion de descărcări în doar două săptămâni. Jocul reprezintă un puzzle în care trebuie să combinăm culori, să ne dăm seama ce se întâmplă atunci când albastrul se amestecă cu galben și să ajungem la capătul labirintului virtual.

Jocul este gratuit și nouă ne-a plăcut pentru că dă dependență plăcută. Ce faci în Watercolors? Ei bine, ai acuarele la dispoziţie. De aici începe acţiunea. Combini culori, le muţi dintr-o parte în alta şi aşa cauţi să închei nivelul. Poţi să începi cu „Free Play“, ca să înţelegi cum funcţionează Watercolors, şi nu eşti constrâns de nimic, doar de numărul de mişcări. Când pui degetul pe o culoare şi începi s-o deplasezi, se pune drept mutare. Cu cât mai puţine, cu atât mai bine.

Jocul funcționează pe Android 2.3.3 și mai recent.

IMG_0926

Watercolors în App Store
Watercolors în Android

Prezentarea Watercolors la emisiunea Tech în 3 de pe Prima TV (duminică la 11.30) poate fi văzută mai jos 

Citește și: