Aplicații de Android pe care să nu le instalezi pe telefonul tău

Aplicații de Android pe care să nu le instalezi pe telefonul tău

Ne plac telefoanele mobile și mai mult decât ele ne plac aplicațiile bune. Din acest motiv, vrem să învățăm împreună ce să descărcăm și ce nu.

Toată lumea vrea să dea lovitura cu o aplicație care să-i aducă bani. Sunt cazuri de milionari, dar sunt și mii de produse eșuate. Pe lista de eșecuri sunt exemple de aplicații de evitat. Așa am tot descoperit câteva aplicații în ultima vreme și ne-am dat seama că am strâns o listă de șase pe care nu ar trebui să le descărcați. Niciodată.

Poate te întrebi: ce face o aplicație de nedescărcat pentru noi? Avem câteva criterii în minte și nu ne bazăm doar pe faptul că nu ne-ar plăcea nouă. O aplicație trebuie să fie proastă. Proastă cu adevărat. Acest lucru înseamnă că are o grafică execrabilă, se mișcă foarte prost, are un titlu mult prea optimist și un conținut plictisitor, e prea populară pentru ceea ce face sau pur și simplu e o minciună.

De asemenea, luăm în calcul și aplicațiile care vin cu zeci reclame în timpul folosirii, ceea ce strică total experiența.

 

Iată cele șase aplicații pe care ar trebui să le evitați pe Android, mai ales că aveți șansa să le descoperiți foarte populare în Play Store.

Boxing Game 3D

Veți vedea că acest titlu produs de Yes Game Mobile se diferențiază de celelalte prin faptul că este chiar un joc și poate fi jucat. Din păcate, este atât de popular pe nedrept. Jocul are o grafică 3D, dar fizica este foarte proastă, mai ales pentru un sport ca boxul.

De asemenea, pumnii se duc nerealist, mișcările nu par inspirate din cele ale boxerilor în ring, iar apărarea este foarte ineficientă. Să mai spunem și despre grafica extrem de proastă, demnă de jocurile de pe feature phone, nu de pe un smartphone.

Aștept de multă vreme un joc de box care să-mi placă, care să aibă o grafică cel puțin comparabilă cu cea de pe FIFA 14 sau alte jocuri asemănătoare. Din păcate, nu am întâlnit încă unul. Dacă publicul playtech.ro știe, atunci vă invit să ne dați link-uri în comentarii.

Boxing Game

Truck Simulator 2014

E ceea ce se numește o țeapă gratuită. Jocul este gratuit la instalare și e unul dintre foarte multele titluri care simulează acțiunea de a conduce un camion. E o imitație pe mobil a jocurilor de tip Euro Truck Simulator de pe desktop, extrem de populare în rândul unor utilizatori. Inclusiv eu am jucat multă vreme Euro Truck Simulator și titlurile precedente.

Din păcate, în momentul când încercăm să selectăm un camion pentru a intra în joc, ni se spune că trebuie să plătim 5 lei pentru a face acest lucru. Așadar, nu mai avem un joc gratuit. Atenție unde apăsați pe ecran.

Am citit că unii l-au putut juca. Dar review-urile sunt negative și mulți vorbesc despre lentoarea extraordinară din cadrul jocului.

Truck Simulator

4×4 Mountain Racer

Spre deosebire de celelalte, mai are legătură cu realitatea, dar este dezamăgitor la nivel de grafică și gameplay. Avem o mașină de teren, 4×4 cu care mergem pe un traseu accidentat. Din păcate, terenul este limitat și ne vom trezi uneori, ca în filmul “The Truman Show”, că ne lovim de zidul imaginar de la finalul lumii din cadrul jocului.

Nu există punctaj sau scop la acest joc, iar fizica mașinii este defectuoasă. Grafica încearcă să fie bună, dar dealurile și munții se formează în timp ce mergem către ele. Pare un joc care a fost făcut acum câțiva ani și care era jucat pe un calculator cu placă grafică proastă.

IMG_0912

Futsal Jigsaw

Nu știu de ce există acest joc. Nu știu. E locul 13 în categoria jocurilor noi din Play Store, dar nu este nimic altceva decât un puzzle care recreează imaginea unui joc de futsal, adică fotbal în sală.

Nu sunt multe de spus, decât să-l evitați cu orice preț. Vreți puzzle? Încercați titlurile de tip 2048, nu acesta. Încercați Sudoku. Orice. Acest joc trebuie să dispară în istoria Android.

Futsal Jigsaw

Simulator driving car

Continuăm cu absurdul la locul 14 în clasamentul jocurilor noi cu un titlu care m-a atras. Da, poate părea plictisitor să joci un simulator de mașină, dar poate fi relaxant uneori. Ei bine, din păcate acesta este compus dintr-o înregistrare foarte proastă din interiorul unei mașini care merge drept pe o stradă imaginară.

[readmore]

Nu există mașini, nu există trafic, nu există nicio interacțiune cu jocul în afară de patru comenzi mari și late – ștergător, claxon, lumini și vitezometru. Atât. Nu există nici măcar un meniu în care să intrăm în cadrul jocului. Evitați, evitați, evitați.

Simulator Driving Car

Transparent screen

De ce trebuie să existe aplicația aceasta? Autorii ei, Hunk Blueair, spun că putem face o farsă prietenilor. Dar, sincer, pot face o farsă mult mai interesantă altfel. Să explicăm, deși totul e spus de nume – deschizi aplicația și practic îți pune câteva ferestre de Android deasupra imaginii pe care o înregistrează camera foto în timp real. Nu, nu îți pune desktopul, ci niște icoane standard pe care le are aplicația.

Să vă mai spun că e foarte lentă, foarte urâtă și nu face nimic altceva decât de a filma cu niște iconițe pe ea? De asemenea, cere printr-o reclamă foarte mare să fie recomandată în Play Store și mai are și bannere incluse.

Evitați cu orice preț. E lipsită de haz în totalitate.

Transparent Screen

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: