Apek MaxPad este un TV imens dotat cu Windows 8.1 [VIDEO]

, 15 Noi, 16:20

Într-o perioadă în care mulţi dintre noi fug de , o companie cu numele de Apek a decis să ni-l servească în format de televizor prin MaxPad.

Apek Maxpad Windows 8.1 TV MediaPad

Ideea de Smart TV cu conectivitate la internet pentru intrat pe YouTube, Facebok sau Twitter este mai mult decât suficientă pentru mulţi dintre noi. Dacă vrem însă să transformăm televizorul cu o diagonală generoasă într-un adevărat all-in-one, situaţia se complică. Din fericire există şi producători care se adresează acestui public ţintă.

Gadgetul de mai sus poartă numele de Apek MaxPad şi vine  8.1. Întregul ecran este sensibil la atingerea cu maxim zece degete simultan, dar, în primul rând, acesta este un TV. Prin construcţia sa mai poate fi configurat să stea înclinat la un unghi de 45 de grade sau poate fi folosit plan, în locul unei mese interactive. În funcţie de mediul de afaceri în care este implementat, MaxPad poate fi folosit şi ca un chioșc digital pentru vânzări interactive sau promovare de produse. Datorită faptului că rulează o versiune completă de Windows 8.1, poate rula orice fel de aplicaţii  sau jocuri care vă încântă.

În mod normal, Apek MaxPad nu a fost creat pentru utilizatori casnici, de aici şi preţul destul de mare. El este destinat instituţiilor educaţionale, corporaţiilor şi spaţiilor de vânzări, contexte în care cineva ar fi dispus să investească 5.400 de dolari pentru varianta de 39 de inci, 9.000 de dolari pentru versiunea de 50 de inci şi 12.000 de dolari pentru 64,5 inci, aproape 1,65 metri în diagonală. De dragul varietăţii, este disponibil în mai multe culori. iar în pachet mai este inclus un Air Mouse care funcţionează în aer printr-un giroscop şi o telecomandă universală de ultimă generaţie. Acest gadget mai are o cameră frontală este de 5 megapixeli, procesorul este un quad core la 3,8GHz, în timp ce placa video este un ATI Radeon HD7660.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail