A apărut player-ul care redă filmele direct de pe Torrent – Popcorn Time

, 12 Mar, 04:10

Deşi un astfel de program oferă vădit conţinut ilegal, Popcorn Time va intra în istore ca primul player care redă filme direct de pe .

popcorn-time

Am fost foarte surprins astăzi când am aflat că a apărut un program care nici măcar nu te mai trece prin ,,travaliul” de a aştepta să descarci pentru simplul fapt că ţi le redă direct de pe aceeaşi platformă.

Popcorn Time este un player de filme ca oricare altul la prima vedere, cu mica excepţie că vă oferă din start o librărie foarte mare de titluri, similar cu Netflix sau SeeNow şi că sursa acelor filme este complet ilegală. Partea bună? Nu necesită nici un fel de abonament. Aproape toate filmele sunt disponibile la calitate HD, 720p sau 1080p. Multe dintre ele includ şi titrare în engleză, franceză, germană şi altele. Pentru că nu se poate altfel, librăria de titluri se va actualiza în permanenţă.

Pentru a descărca programul este suficient să accesaţi adresa http://getpopcornti.me/. Momentan, player-ul este disponibil pentru Windows, OS X şi Linux. După ce aţi ales un titlu, partea de redare efectivă funcţionează foarte bine. Trebuie doar să aşteptaţi câteva secunde de încărcare a unei memorii tampon. Din acel moment, am observat că şi la derularea prin film nu sunt probleme.

Echipa din spatele proiectului, care momentan se află în beta, îşi asumă din start faptul că sursa conţinutului pe care îl vizionaţi este ilegală. Atât pe site cât şi la prima rulare a programului sunteţi întâmpinat de mesajul de mai jos. Partea frapantă este că, prin faptul că nu gâzduieşte nici un fel de filme şi nu le redă de pe un server anume, player-ul în sine s-ar putea să fie la limita legalităţii şi să existe pentru mulţi ani de acum înainte.

popcorn-time player filme torrent

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail