Windows 8.1 update 1 scapă pe torrent, cu noi detalii

Windows 8.1 update 1 scapă pe torrent, cu noi detalii

Primul update important este aşteptat cu sufletul la gură de care mai au încă mari reproşuri de adus platformei Microsoft.

windows-8-1-update-1 leak online piraterie

este probabil un nume mai puţin pretenţios pentru primul Service Pack adresat celui mai recent sistem de operare creat de Microsoft. Deşi a fost victima mai multor rânduri de zvonuri şi mai are aproximativ o lună până la lansarea oficială, se pare că a avut loc inevitabilul. Update-ul a ajuns pe torrent şi alte platforme de file sharing, motiv pentru care, aproape că am aflat toate schimbările, chiar dacă respectiva versiune nu este cea finală care va fi oferită de gigantul din Redmond.

Noul Windows 8.1 update 1 vă oferă posibilitatea să vă agăţaţi de taskbar aplicaţiile voastre moderne favorite, alături de aplicaţiile clasice. Având în vedere că nu mai pierdeţi timpul prin ecranul de Start căutând programe, deja sunteţi mai câştigaţi. Pentru prima oară, interfaţa aplicaţiilor moderne va incorpora o bară în partea de sus cu câteva butoane prin care puteţi închide o aplicaţie, o puteţi minimiza sau lipi de marginea ecranului prin snap. Live Tile-urile din ecranul de Start includ acum şi un meniu contextual prin intermediul căruia le puteţi redimensiona, muta sau elimina. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, în colţul din dreapta sus al meniului de Start, un nou buton facilitează restartarea, închiderea sau punerea unui PC în stand by.

Apropiaţii de companie au afirmat că buid-ul scăpat pe internet are deja trei săptămâni, deci nu vă miraţi dacă mai descoperiţi mici probleme în Windows 8.1 update 1.

Citește și: