TorrentFreak: Top 10 cele mai piratate filme pe Torrent

TorrentFreak: Top 10 cele mai piratate filme pe Torrent

Ca în fiecare săptămână, cei de la fac un efort în a realiza o statistică vizavi de cele mai descărcate filme pe platforma bittorrent.

Top-10 torrent piraterie -Most-Pirated-Movies-2013

După cum spune şi titlul, mai jos vom detalia care sunt filmele pe care le-au descărcat cu entuziasm în ultima săptămână. Topul este realizat de echipa TorrentFreak şi cuprinde, pe lângă clasamentul efectiv, şi câteva detalii legate de schimbările de popularitate înregistrate de la o săptămână la alta. În cazul în care mai era nevoie de această menţiune, această colecţie de informaţii cu siguranţă nu trebuie percepută ca un îndemn pentru activitatea voastră de weekendul viitor.

Pentru că orice top care se respectă începe cu ultimul loc, în această săptămână, printre cele mai piratate filme se numără The Wolverine cu Hugh Jackman, aflat în cădere de pe 9 pe 10.

Red 2, un film de acţiune cu Bruce Willis, Helen Mirren şi John Malkovich se află pe 9.

Un SF foarte interesant cu Matt Damon în rolul principal, Elyisium, scade de pe 6 până pe locul 8.

Kick Ass 2 a coborât de pe locul al treilea pe șapte.

Noi intraţi în clasament, Thor The Dark World în varianta Cam şi horror-ul Insidious Chapter 2 ocupă locurile 5 şi 6.

Captain Phillips, o poveste cu piraţi bazată pe fapte reale, cu Tom Hanks în rolul principal, ocupă locul al patrulea.

Prisoners e pe trei, The Family e pe doi şi Riddick, pentru a doua săptămână consecutiv îşi menţine supremaţia, pe locul întâi.

Cu astfel de clasamente se confirmă două lucruri: filme din ce în ce mai noi ajung online din ce în ce mai repede şi internauţii nu ratează nici un moment pentru a le vedea la calitate HD sau chiar şi filmate în cinema.