Telefonul fierbinte: un iPhone a luat foc în avion

, 19 Aug, 09:10

Fără a fi primul caz de acest tip, tocmai s-a confirmat oficial că a luat foc zilele trecute într-un avion care se pregătea să decoleze.

iphone-fire incediu avion

, mai ales cele high end, în anumite condiţii, devin incredibil de periculoase. Doar în ultimul an, un iPhone 5C a ars piciorul unei tinere care îl ţinea în buzunar şi un Galaxy S4 ţinut sub pernă a iscat un incendiu. Partea bună a respectivelor scenarii, dacă o putem numi aşa, este că nu au avut loc într-un spaţiu închis din care nu aţi fi putut scăpa, principiu care nu mai este valabil în interiorul unui avion.

Zilele trecute un iPhone a luat foc într-un avion care se pregătea se decoleze de la Tel-Aviv, Israel cu destinaţia Praga, Republica Cehă. Printre cei aproximativ 150 de pasageri, o fată s-a aşezat pe scaun, doar ca în următoarele secunde să observe că iese fum din poşeta ei. Cantitatea de fum a crescut rapid, umplând o partea semnificativă din cabină. Acest incident a produs panică printre ceilalţi pasageri. Din fericire, nu au existat victime. Toată lumea a fost debarcată din avion în timp util şi s-a început investigarea accidentului.

Află și: Cum să alegi cel mai bun telefon second-hand? [VIDEO]

În mod evident, posesoarea de iPhone 5 a trebui să-şi lase telefonul în Tel-Aviv înainte de decolarea ce a avut loc câteva ore mai târziu. La această oră, nu se cunoaşte cauza incidentului, având în vedere că aparatul nu era folosit în momentul în care a luat foc şi nici nu era ţinut la încărcat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail