WhatsApp primeste un update important pe Windows Phone 8

WhatsApp primeste un update important pe Windows Phone 8

Una dintre aplicatiile vitale pentru fiecare smartphone modern, la versiunea pentru Windows Phone 8.

whatsapp windows phone 8 update

Nu a trecut nici o saptamana de cand cei de la Microsoft celebrau aducerea in portofoliul de aplicatii din Windows Store a unor jucatori importanti precum Path, Flipboard si Vine. Lansarea Vine in format WP8 a fost confirmata chiar de un oficial al Twitter.

In acest caz particular este vorba de WhatsApp, o aplicatie cross-platform care este , dar care nu a facut o impresie foarte buna. Pentru ca se pare ca piata terminalelor cu Windows Phone incepe sa conteze din ce in ce mai mult, creatorii WhatsApp si-au imbunatatit semnificativ aplicatia prin noua versiune.

Vom atrage atentia asupra catorva detalii mai importante din noua varianta. Utilizarea API-ului imbunatatit de a lucra in fundal permite in sfarsit si rularea de muzica pe telefon fara intreruperi, chiar si in timpul unei conversatii. Daca partea de mesagerie instant nu va este suficienta, din interiorul WhatsApp puteti initia cu usurinta apeluri de voce obisnuite. Pentru prima oara, pe Windows Phone a fost introdus suportul pentru transmisia de smiley-uri si a fost imbunatatit motorul de transmitere a notificarilor atunci cand primiti un mesaj nou de la un prieten. Pentru ca de ceva timp WhatsApp suporta salvarea in cloud a conversatiilor, odata cu versiunea 2.10.431.0 respectiva functionalitate a ajuns si pe WP8. Daca sunteti in cautarea exprimarii unui volum si mai mare de expresii prin desene simpliste, in noul WhatsApp exista si suport pentru Emoji.

Puteti face download de doar 6MB din Windows Phone Store, este incredibil cate au realizat cei de la WhatsApp Inc.

Citește și: