WhatsApp primeste un facelift pe Android

WhatsApp primeste un facelift pe Android

Desi nu cred ca numarul incredibil de se datoreaza interfetei, compania producatoare a decis sa o reinventeze.

whats app android update

Limbajul de design pe care Google l-a ales incepand cu Android 3.0 poarta numele de Holo. Desi au trecut deja cativa ani de cand diverse aplicatii au inceput sa adopte respectivele linii de design pentru interfete, abia acum au imbratisat creatorii WhatsApp acest trend.

Aflata pentru o perioada destul de lunga in beta, versiunea de WhatsApp cu elemente de Holo UI tocmai a atins statutul de versiune finala. Cu toate ca utilizatorii nerabdatori s-au jucat deja cu APK-ul pentru versiunile de test, nimic nu se compara cu download-ul de pe Google Play pentru versiunea 2.9.3936. Aceasta din urma ruleaza de minune pe orice terminal cu Android incepand de la versiunea 2.1. Dupa cum vedeti in captura de mai sus, noua iteratie a aplicatiei e dominata de o interfata mai simpla, mai alba, mai patratoasa si mai moderna. Nu puteau lipsi nici update-urile de securitate si remedierile catorva vulnerabilitati.

Ca si pana acum, WhatsApp pentru Android este o aplicatie care poate fi descarcata in mod gratuit. Trebuie insa sa aveti grija de faptul ca dupa primele 12 luni sunteti invitat sa platiti 0,99 dolari/an. Exista pana si optiunea achizitionarii unei licente pentru trei sau cinci ani cu reduceri semnificative de tarif.

Citește și: