WhatsApp dispare din Windows Phone Marketplace…

, 04 Aug, 02:12

Cu toate ca nu mai avea nevoie de o lovitura sub centura, Microsoft transforma aplicatia WhatsApp in cea mai recenta victima a sa.

WhatsApp-whatsapp-messenger-30136584-585-444

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii cross platform ale momentului pentru mesagerie instant folosind o conexiune de date. Desi este compatibila cu sistemele iOS, Android, BlackBerry si Symbian S60, din pacate acceasi aplicatie a disparut subit din Windows Phone Marketplace.

Sesizata initial de catre WMPoweruser, disparitia a fost confirmata intr-un email si de unul din dezvoltatorii initiali al aplicatiei. In momentul in care au fost contactati, cei de la WhatsApp au raspuns imediat: ,,Multumim pentru email. Da, stim. Speram sa inaintam o noua versiune catre Marketplace cat mai curand cu putinta. Ne cerem scuze dar nu avem mai multe detalii in acest moment.”

La un studiu mai atent al celor de la WPCentral se pare ca aplicatia nu a fost retrasa din magazinul virtual ci mai degraba a fost ascunsa temporar. Cu mentiunea ca va reveni aparent cu un pret de 1 dolar, identic cu cel al versiunii de iPhone. Trebuie mentionat a printre modificarile actuale i cea mai recenta iteratie a aplicatiei, se numara group chat sau mesaje grupate pe threaduri.

Daca ati avut norocul si ati descarcat deja aplicatia, puteti sta linistiti, va functiona in continuare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail