Vertu a scos la vanzare prima sa creatie de varf cu Android

, 13 Feb, 14:00

Dupa o lunga perioada in mrejele Nokia, Vertu a imbratisat productia de smartphone-uri cu Android prin noul terminal Vertu Ti.

Vertu TI Android Smartphone

Vertu TI este cea mai noua creatie a producatorului de telefoane exclusiviste. Dupa cum era de asteptat, configuratia software si hardware au venit pe locul doi, dupa designul dispozitivului. Fiecare smartphone este realizat manual in Anglia, predominant din materiale ca Titan si cu un ecran din cristal. La interior, pe langa sistemul Android 4.0 vechi de 16 luni, Vertu TI vine cu un procesor SnapDragon S4 dual core. Ecranul folosit este unul de 3,7 inci cu o rezolutie WVGA.

,,Vertu nu va fi niciodata in varful piramidei tehnologice, [brandul] are legatura cu tehnologia relevanta si cu mestesugul. Nu vorbim de un produs dispensabil.”

Astfel incearca sa justifice Hutch Hutchinson, directorul companiei, responsabil de design, pretul de zece mii de dolari pentru un smartphone cu o configuratie hardware depasita. Existau de mult zvonuri legate de un smartphone Android creat de cei de la Vertu dar avand in vedere legatura cu Nokia si implicit cu Windows Phone, nu credeam ca acest lucru se va intampla. In parte din cauza faptului ca, desi a vandut o mare parte din companie, Nokia detine in continuare zece procente din companie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail