Vertu isi aduce aminte de modelul TI si il relanseaza in editie limitata

Vertu isi aduce aminte de modelul TI si il relanseaza in editie limitata

Pentru ca Vertu nu si-a facut un obicei din a lansa deseori modele noi de telefoane, le reinventeaza pe cele vechi in editie limitata.

vertu ti colours collection

La aproximativ un an distanta dupa ce cei de la Vertu au scrasnit din dinti si au lansat primele , aceeasi echipa si-a petrecut mult timp in crearea unor editii limitate de Vertu TI.

Vertu TI este un smartphone creat manual din cu o precizie spectaculoasa. Are un ecran de 3,7 inci din safir rezistent la aproape orice tip de impact. Este dotat cu un procesor SnapDragon S4 dual core tactat la 1,7 GHz si este preinstalat cu Android 4.0. Cantitatea de memorie de stocare este de 64GB, iar camera este de 8 megapixeli. In editie limitata, au fost create 1000 de telefoane Vertu TI Sunset Red din piele de vitel rosie si 1000 de telefoane Midnight Blue din piele de vitel albastra. Exceptand marcajul foarte bine definit de pe spatele aparatului care va va spune clar ce numar are telefonul vostru din lotul de 1000, toate aceste dispozitive puse in circulatie acum vor beneficia de popularul serviciu independent al celor de la Vertu intitulat Concierge. Daca nu ati mai auzit de aceasta functie, merita sa o considerati similara cu un asistent personal gen Siri, doar ca la capatul celalalt al firului sunt niste oameni reali care primesc un salariu pentru a va satisface orice pretentii si a va raspunde la orice intrebari.

Pretul unui Vertu TI Colours Collection este de 8900 euro si ar trebui sa existe deja la distribuitorii autorizati ai brandului. Un editor Engadget a zarit deja ambele modele in magazinul Vertu din aeroportul International din Hong Kong.