Concert de muzica simfonica la smartpone si tableta [VIDEO]

, 25 Mai, 14:00

BNP Pariba a anuntat ca este o banca mobila in totalitate digitala si a facut acest anunt prin Orchestra Simfonica Nationala a Cehiei, care a cantat la smartphone si tableta, intr-o campanie publicitara.

Simfonie-tableta-smartphone

Nu pare prea interesant, dar trebuie vazuta prezentarea. Mai exact, BNP Pariba a lansat o campanie publicitara ca sa aduca la cunostinta publicului aceasta ”digitalizare” bancara, in care orchestra canta la smartphone si tablete. Bine, muzica este clasica, mai exact uvertura din „Carmen” de Bizet. Acest concert este foarte interesant si bine realizat de o agentie in colaborare cu orchestra simfonica ceha, mai ales dupa cum sunt interpretate rolurile spectatorilor, care se arata foarte uimiti.

Ar fi interesant de vazut un concert de muzica simfonica interpretata la  instrumente digitale unde acestea sunt inlocuite de smartphone si tableta, si mai interesanta ar fi reactia publicului surprins. Publicul lui Bob Dylan nu a avut o reactie prea prietenoasa cu el in timpul unui concert in care a fost acompaniat de o orchestra cu instrumente electrice.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail