Surface Pro a intrat la clonare

Surface Pro a intrat la clonare

In cazul in care popularitatea unui produs se masoara in rapiditatea cu care genereaza clone, Surface Pro este in topul preferintelor.

surface pro clone cebit 2013

nu a avut o lansare incununata de succes, in parte din . Desi situatia s-a remediat si pe canal oficial, un producator chinez intreprinzator a creat deja clona perfecta sub forma produsului de mai sus si a expus-o la CeBIT. In teorie, si Surface Pro-ul ar trebui sa ajunga la CeBIT, dar se pare ca Microsoft nu s-a grabit insa suficient si cineva le-a luat-o inainte.

Tablet PC-urile, cum sunt prezentate la targ, ruleaza Windows 8 si vin cu un ecran un pic mai mare decat al tabletelor Microsoft – este vorba de 13,3 inci. La interior, in functie de buget, puteti alege intre procesoare Intel Core i3, Core i5 si un spatiu de stocare de 32 GB sau 64 GB in format SSD. Memoria RAM este batuta in cuie la 4GB. Clonele de Surface Pro vin cu doua camere, una de 2MP si una de 5MP pe spate. La capitolul detalii, aceste creatii vin cu 2 porturi USB, un mini HDMI, un slot de SIM si un cititor de SD-uri.

Clonele de Surface Pro sunt produse de HKC . HKC este un OEM care colaboreaza pe partea de productie cu multe companii americane gen HP, DELL sau Apple.

Pentru ca pretul si canalele de distributie sunt singurele variabile care ar putea influenta succesul unui astfel de produs, ramane sa vedem cum se va descurca HKC si la aceste capitole.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: