S-au vandut toate tabletele Surface Pro

S-au vandut toate tabletele Surface Pro
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
13:40 11.02.2013

In cazul in care titlul vi se pare foarte ambiguu, la acest nivel au fost informatiile oferite de Microsoft presei vizavi de noua tableta Surface Pro.

Surface Pro

In aceeasi zi in care tableta Surface Pro a inceput sa fie comercializata online si offline, Microsoft s-a grabit sa afirme ca s-au terminat toate stocurile. Aceasta afirmatie este usor verificabila pe magazinul virtual al companiei.

Problema cu aceasta informatie este ca nu ne ofera nici o cifra legata de numarul de tablete comercializate. Nu stim dace este vorba de 10.000 sau de 1 milion de tablete. Nu stim daca acesta este un semn de bucurie pentru Microsoft sau daca, pur si simplu, pesimismul companiei s-a reflectat in stocuri foarte mici. Desi Surface Pro a fost asteptata cu sufletul la gura de foarte multi internauti, motiv pentru care in fata magazinelor din SUA au aparut si cateva cozi semnificative, oferta Microsoft nu a fost pregatita pentru cerere.

In alta ordine de idei, Surface Pro este un produs care in teorie are toate ingredientele pentru a fi un success. Dimensiunile compacte, configuratia de ultrabook, Windows 8 si o calitate foarte buna a constructiei, toate sunt atuuri pentru noua tableta Microsoft. Chiar si cu un spatiu de stocare limitat, foarte multi si-au dorit versiunea gigantului din Redmond pentru sistemul perfect gandit pentru Windows 8.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI