iFixit: Topul celor mai greu de reparat tablete e castigat de Microsoft

iFixit: Topul celor mai greu de reparat tablete e castigat de Microsoft

Microsoft a fost declarata castigatoare, insa nu prea este un subiect de mandrie – Surface Pro a devenit tableta cel mai dificil de reparat.

Microsoft Surface iPad ifixit

in dezasamblat gadgeturi, notebook-uri si tot felul de alte electronice. In urma procedurii de dezasamblare, aceeasi organizatie ofera respectivului produs o nota pentru a ilustra usurinta cu care poate fi reparat. Tabletele fiind cele mai la moda produse ale momentului, iFixit a realizat un top al acestor dispozitive bazandu-se pe calitatea respectivelor aparate de a fi reparate cu usurinta. Pentru ca si-au luat sarcina in serios, fiecare produs inclus in top a fost desfacut pana la ultima bucatica.

Dell XPS 10 a luat cea mai buna nota la reparare, 9 din 10, deoarece tableta poate fi desfacuta cu usurinta, include suruburi colorate diferit pentru a fi mai usor de asamblat inapoi si cablurile din interior sunt etichetate pentru a-ti fi mai usor sa stii de unde si pana unde merg. La capatul celalalt al topului intra produsele Apple si Microsoft. , creata in Redmond a luat nota 4. Incepand cu iPad 2, fiecare tableta Apple a luat nota 2 din 10.

Castigatoarea titlului, cu cea mai mica nota, 1 din 10, a fost Microsoft Surface Pro. Nota a fost justificata prin abuzul de adeziv al companiei producatoare pentru a tine intregul ansamblu la un loc. Din experimentele celor de la iFixit, era suficient doar sa incepi sa o desfaci si riscai sa strici cablurile de la display.

Desi astfel de topuri nu sunt utile pentru toata lumea, posibilitatea de a repara un gadget este un aspect important atunci cand faci o investitie semnificativa. Nu credeti?

Citește și: