28 iun. 2013 | 15:20

Sony a „scapat” imagini cu Xperia Honami

ACTUALITATE
Sony a

Sony a „scapat” cateva imagini cu un nou terminal, despre care se crede ca este Xperia Honami, la cateva zile dupa ce japonezii au prezentat modelul Xperia Z Ultra.Xperia Honami

Dupa cum spun brazilienii de la Techtudo, modelul este Honami datorita designului OmniBalance, tipic pentru seria Xperia. In imaginea postata, noul Xperia i1 Honami este langa alte doua modele, Z Ultra si ZQ, cel din urma fiind varianta braziliana a modelului ZL.

Desi designul OmniBalance il face sa para din seria Xperia, se vede o pozitionare diferita a camerei video.

Zvonurile care circula spun ca Sony incearca sa isi revigoreze afacerile din segmentul telefoanelor cu camera video, Honami urmand sa aiba in dotare una cu un senzor mai mare, de 1/1.6, cu o rezolutie impresionanta, de „numai” 20 de megapixeli. O alta noutate vehiculata este aceea ca aceasta camera de pe noul model Xperia ar putea folosi tehnologia Bionz pentru procesarea imaginilor, care a mai fost integrata pe camera Alpha DSLR.

Conform informatiilor postate pe internet, partea din spate a noului model Xperia Honami este la fel cu a modelelor Z si Z Ultra, avand si sloturi pentru micro SIM si micro SD, pe partea laterala. Desi inca nu este finalizat designul, Xperia Honami pare sa fie de aceleasi dimensiuni cu Z, ceea ce arata ca va avea un ecran de 5 inci, sistemul de operare va fi Andoid 4.2, iar motorul va fi un Snapdragon 800.

Pe langa acestea, tot din imagini se vede ca Xperia Homani are si un blit LED, care ar putea fi cu xenon.

Sony Xperia

Sony XperiaSony Xperia