Sony Xperia Z Ultra, un nou smartphone gigant dotat cu multe superlative [VIDEO]

Sony Xperia Z Ultra, un nou smartphone gigant dotat cu multe superlative [VIDEO]

a fost anuntat oficial de catre Sony, este un nou phablet care duce definitia acestei clase de produse la limita superioara.

Sony Xperia Z Ultra utilizare

online, Xperia Z Ultra este un dispozitiv dedicat celor care isi doreau un aparat similar cu Galaxy Note intr-un pachet mai destept.

Inainte sa detaliem specificatiile, trebuie retinut ca Sony a facut o treaba foarte buna a agrega mai mult comparative absolute in descrierea acestui phablet. Xperia Z Ultra, la 6,4 inci este cel mare smartphone dotat cu un ecran Full HD. La 6,5 milimetri este cel mai subtire smartphone Full HD. Chiar daca nu este singurul telefon rezistent la apa, este singurul care integreaza un panou Full HD si este capabil sa si filmeze continut Full HD sub apa. Daca luam in calcul faptul ca integreaza si cel mai rapid procesor mobil la ora actuala, nimic nu i se poate reprosa primului telefon marca Sony menit sa va forteze dimensiunilor buzunarelor.

Xpera Z Ultra are la baza un procesor quad core tactat la 2.2 GHz cu numele de Qualcomm SnapDragon 800 ajutat de 2GB RAM si o serie de senzori si cipuri de ultima generatie. Panoul de 6,4 inci este primul de tip Triluminous cu X-Reality Engine. In teorie, aceasta combinatie ar trebui sa stea la baza unui gamut de culoare mult mai bogat si la o imagine mult mai clara, indiferent daca este vorba de continut static sau in miscare. Datorita distributiei greutatii pe o suprafata foarte mare cele 212 grame nu par sa fie atat de multe.

Are conectivitate 4G si este compatibil cu cinci benzi de comunicatii diferite, astfel va fi gata de actiune indiferent de tara in care il veti folosi.  Prin faptul ca este certifiat IP55 si IP58 , Xperia Z Ultra nu are probleme la cazaturi si  rezista timp de 30 de minute la interactiunea cu apa, inclusiv filmari in piscina sau ocean.  Are o baterie de 3000 mAh care, chiar daca nu promite minuni, va fi pe aceeasi linie cu Note II-ul celor de la Samsung. Cu toate ca exista suport pentru un stylus pe noul terminal, mai impresonant decat atat este faptul ca functioneza in tandem cu orice creion clasic, stylus capacitiv sau pix mecanic a carui varf depaseste un milimetru grosime. Vine fara blitz, dar acest risc enorm este justficat printr-una dintre cele mai bune camere de pe un telefon. Cu un senzor de 8 megapixeli, noul Xperia este capabil de filmari sau capturi statice in format HDR. Cu alte cuvinte, cipul Exmor RS stie sa faca declansari succesive de mare viteza si suprapuneri gandite pentru a compensa lipsa luminii din anumite cadre.

Vine preinstalat cu Android 4.2.2, iar deblocat se va vinde cu 719 euro in Europa incepand cu cel de al treilea trimestru al acestui an.

Sony Xperia Z Ultra Range

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: