Sony Xperia i1 Honami, urmatorul varf de gama de la Sony

Sony Xperia i1 Honami, urmatorul varf de gama de la Sony

Pentru ca cele mai multe terminale recente, de la producatori diferiti, vin aparent cu linii de design comune, Sony va incerca altceva cu Xperia i1 Honami.Sony Xperia Z Honami Xperia

S-a vehiculat timp de cativa ani ca care sa profite la maxim de tehnologia pe care o detine compania japoneza in domeniul camerelor foto digitale. Pentru ca era nevoie de ceva uimitor in perioada imediat urmatoare, Sony isi va schimba varful de gama din Xperia Z in Xperia i1 Honami.

Fara a fi facute publice informatii oficiale pe marginea acestui subiect, Xperia i1 se pare ca va fi de asemenea construit in spatele unui panou generos de 5 inci cu o rezolutie Full HD. Tehnologia folosita la realizarea panoului va fi Triluminous. Procesorul folosit va fi un Qualcomm Snapdragon 800 de cea mai nou generatie tactat la 2,3 GHz, asistat de 2GB RAM si o baterie serioasa situata intre 2700 si 3000 mAh. O performanta spectaculoasa va veni din grosimea de 10 mm, destul de mare dupa standardele actuale, care va ajuta ca terminalul sa fie rezistent la apa si la praf.

Cu un design probabil foarte similar cu Xperia Z, prin Xperia i1, Sony va pleca probabil de la premisa „de ce sa shimbi ceva care functioneaza”. O camera mai buna si un procesor mai puternic au mari sanse sa fie suficiente pentru a se schimba liderul in acest razboi al specificatiilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: