Seria Call Of Duty va fi reinventata complet cu lansarea lui „Ghosts”

Seria Call Of Duty va fi reinventata complet cu lansarea lui „Ghosts”

Pentru a mentine in continuare seria de un joc pe an, din epopeea Call Of Duty intitulat Ghosts.

Call Of Duty Ghosts

Acesta va fi disponibil pentru PC si pentru toate consolele de generatie trecuta si viitoare incepand cu data de 5 noiembrie. Acesta a fost anuntul facut de echipa ieri, 1 mai.

Urmatorul joc din seria Call Of Duty va fi dezvoltat de studiourile Infinity Ward. Daca aceasta asociere de termeni vi se pare cunoscuta, motivul se datoreaza in mare parte primului joc Modern Warfare, Call Of Duty 4. In scurtul anunt de ieri, incununat de teaserul de mai jos, am mai aflat ca, Call Of Duty Ghosts va putea fi , PlayStation 3, PC, PlayStation4 si urmatorul XBOX. Pentru ca momentan nu avem o data de lansare pentru PS4 si Xbox Infinity, sunt mari sanse ca acele doua versiuni ale jocului sa mai intarzie pana cand consolele vor putea fi achizitionate din retail.

Noua consola a celor de la Nintendo nu este mentionata nicaieri. Daca ne uitam insa la disponibilitatea celui mai recent joc din serie, Black Ops 2, pe Wii U, sunt mari sanse ca noul Ghosts sa poata fi jucat si de pe Wii U, poate chiar si de pe Nintendo 3DS.

Incercand sa ne ofere cateva informatii despre noul nume, Mark Rubin, directorul Infinity Ward, a clasificat titulatura Ghosts ca fiind inceputul unei noi francize din populara serie de FPS-uri. Pentru ca era momentul ca jocul sa fie modernizat radical din punct de vedere grafic, toate indiciile arata catre un motor grafic complet diferit fata de orice alt titlu creat sub acest brand.

Daca ardeti de nerabdare sa vedeti cateva secvente in-game din urmatorul Call Of Duty nu mai trebuie sa asteptati decat pana pe 21 mai, momentul anuntarii noului XBOX.

Citește și: