Mob of the dead, o noua campanie inclusa in DLC-ul pentru Black Ops 2

Mob of the dead, o noua campanie inclusa in DLC-ul pentru Black Ops 2

Se fac imediat doua saptamani de cand creatorii Call Of Duty Black Ops 2 au anuntat primele detalii legate de , cu patru harti si un nou mod de joc.

mob of the dead call of duty black ops 2

Uprising este un noi de multiplayer, Magma, Encore, Vertigo si Studio. Include si o aventura complet noua Mob of the Dead, ce implica interactiunea cu hoarde de zombi. Mob of the dead este de fapt o campanie de tip co-operativ ce va introduce in misiune patru actori cu o istorie impresionanta in filmele de actiune.

Ray Liotta, Chazz Palminteri, Michael Madsen si Joe Pantoliano sunt prezenti in joc atat prin intermediul vocii, cat si printr-un sistem de captare a miscarii care din trailer pare destul de elaborat. Scenariul are loc in inchisoarea Alcatraz, context in care circumstante necunoscute i-au blocat pe cei patru mafioti doar pentru a fi asaltati de un amalgam de tipuri diferite de zombi.

Noul DLC ar trebui sa ajunga la primii pe 16 aprilie, destinat exclusiv ultimului joc din seria Call Of Duty, intitulat Black Ops 2. Din pacate, desi Black Ops 2 este disponibil si pentru PC si PS3, distribuitorul Activision si dezvoltatorul Treyarch au ezitat sa ofere detalii referitoare la lansarea DLC-ului si pentru aceste platforme.