13 mart. 2013 | 13:45

Call of Duty primeste micro-tranzactii pe Xbox 360

ACTUALITATE
Call of Duty primeste micro-tranzactii pe Xbox 360

Conceptul de micro-tranzactii incepe usor-usor sa isi faca aparitia si in jocurile de mare amploare, precum cele din seria Call of Duty. Cel mai nou patch pentru varianta de Xbox 360 a lui Call of Duty: Black Ops II adauga posibilitatea de a cumpara diverse decoratiuni pentru jucator, care nu au impact asupra desfasurarii jocului.

Call of Duty Black Ops II

Noile „Micro-Items” reprezinta o serie de Personalization Packs, care vor include cate trei noi culori care pot fi aplicate armelor, trei modele pentru tinta din mijlocul ecranului si un nou nume care poate fi atasat profilului online. Pe langa acestea, va fi disponibil un pachet cu steagurile din intreaga lume, care pot fi de asemenea atasate de profil, alaturi de posibilitatea de a crea mai multe loadout-uri. Pana si harta Nuketown 2025 pentru modul de joc Zombies este acum disponibila pentru a fi cumparata individual, separat de orice fel de pachet.

Ca un bonus, toti jucatorii de Call of Duty: Black Ops II primesc gratuit harta Nuketown 2025 pentru multiplayer clasic, complet gratuit. Preturile pentru fiecare dintre pachetele de personalizare sunt stabilite la 160 MS Points, la fel ca si cele zece lacase extra pentru Create-a-class. Pachetul de steaguri costa doar 80 de puncte, in timp ce harta pentru modul Zombies este cea mai scumpa, la 400 MS Points.

Avand in vedere intelegerea Activision cu Microsoft, aceste pachete extra vor fi disponibile pentru o perioada numai pe Xbox 360, ulterior urmand sa fie lansate si pe PC si PlayStation 3.