Noul update la Call Of Duty Black Ops 2 vine cu amenintari cu moartea

Noul update la Call Of Duty Black Ops 2 vine cu amenintari cu moartea

Ar fi fost dragut sa traim intr-o lume mai civilizata de atat, din pacate, noul update de s-a reflectat in amenintari pentru dezvoltatori.

Call of duty black ops 2 vengeance

Diverse grupuri de jucatori pot ajunge sa traiasca foarte intens anumite jocuri. Pot investi mii de ore pentru a-si perfectiona performanta intr-un joc si pot interpreta foarte personal cateva schimbari infime introduse printr-o noua versiune.

Recent lansatul update la Call Of Duty BlackOps 2 nu este . Vine cu obisnuitele rezolvari la probleme pe partea de stabilitate, remediaza cateva bug-uri si ajusteaza nesemnificativ cateva elemente de gameplay.

Marea problema a venit odata cu razvratirea pe Twitter. De ce? Din cauza schimbarilor micro-metrice la rata de tragere si la pagubele semnificative provocate de AN-94, o arma care pentru cei mai multi dintre voi s-ar putea sa nu insemne nimic. Din pacate, in mod multiplayer, cativa jucatori si-au construit intregul stil de tragere in jurul variabilelor specifice AN-94 anterioare update-ului. Altfel nu-mi explic cum au ajuns grupuri semnificative de gameri sa se revolte pe Twitter.

Partea cea mai agresiva a razbunarilor legate de noul update se refera la un singur individ cu numele de David Voderhaar. Printre amenintarile cu moartea dedicate directorului de design, s-au strecurat si elemente mult mai macabre decat te-ai fi asteptat sa citesti vreodata online. Invitatii la sinucidere si amenintari adresate fiicei sale au fost de asemenea incluse. Trebuie mentionat ca aceste formulari extrem de explicite nu s-au reflectat in arestari, ca in cazuri anterioare.

In cazul absurd in care astfel de atitudini nu vi se par exagerate, puteti sta linistiti, nu sunt nici primele si nici ultimele adresate creatorilor de jocuri video. Oare la asta se refera studiile care asociaza comportamentul violent in viata reala elementelor pe care le regasim in jocuri?