Activision mai stoarce niste bani din Black Ops II printr-un nou DLC [VIDEO]

Vengeance sau Razbunare este numele celui mai nou DLC ce urmeaza sa fie lansat de Activision pentru COD Black Ops II.

black ops 2 vengeance

Pe data de doi iulie posesorii de Black Ops II vor putea descarca contra cost un nou DLC menit sa imbogateasca experienta de gaming a jocului, mai ales in multiplayer. Descarcabil in prima etapa de distributie de pe XBOX Live, urmat la scurt timp de celelalte platforme, Vengeance vine cu o serie de harti noi si cu o noua aventura in Single Player pentru amatorii de macelarit zombi.

Anuntarea unui nou DLC la Call Of Duty este o ocazie pentre cei de la Activision de a lansa un nou clip menit sa va atraga atentia asupra serviciului virtual . Interpretati de J.B. Smoove si Peter Stormare, The Replacers sunt doi indivizi ai carui scop este sa va tina locul la munca in contextul in care nu va puteti dezlipi pentru mai multe zile de hartile noi de multiplayer. Spre deosebire de reclamele trecute, acum echipa The Replacers are un membru nou cu numel de Arnold. Statistic, acesta este cel de al treilea DLC la Black Ops 2, dupa Revolution si Uprising si probabil ultimul inainte de lansarea unui nou joc standalone din seria Call Of Duty.

Cu toate ca scurt metrajul in sine nu este la fel de amuzant ca cele de pana acum, macar va sunt detaliate hartile noi, Cove, Rush, Uplink si Detour. Pe partea de Zombies, jocul primeste o noua misiune intitulata Buried si o noua arma, Ray Gun Mark II. Daca va lasa sufletul sa mai investiti in continuare in acest joc, nu trebuie sa mai asteptati decat cateva zile pana cand veti profita de pachetul de continut proaspat.

Alexandru Puiu
13:00 26.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video