O noua condamnare in social media: 2 ani si jumatate pentru amenintari pe Facebook

O noua condamnare in social media: 2 ani si jumatate pentru amenintari pe Facebook

Ai putea crede ca ca s-au epuizat criminalii si traficantii de droguri, din moment ce autoritatile duc in inchisoare pentru injuraturi si amenintari.

facebook jail inchisoare condamnare

Se pare ca nu mai esti de mult liber sa spui ce-ti trece prin cap, nici macar pe internet. Totusi, in acest caz, parca te trec fiorii citind mesajul postat.

In acest caz este vorba de un anume Reece Elliot din Foss Way, South Shields, Regatul Unit, care a fost arestat in urma cu ceva timp, iar acum, la 24 de ani, a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare. Intregul sau caz a gravitat in jurul unor afirmatii pe care le-a scris pe pagina de Facebook memoriala a unor doua tinere ce si-au pierdut viata intr-un accident de masina.

,,Tatal meu are doua arme. Planuiesc sa-l omor in primul rand pe el si sa-l pun intr-un container. Dupa aia iau motorul si ma grabesc. Sper sa omor macar 200 pana sa ma sinucid. Asa ca spuneti adjunctului politiei. Sunt pe drum.” Astfel de afirmatii agresive au avut repercusiuni neasteptate. Peste 3000 de copii din Warren County nu s-au dus la scoala a doua zi dupa eveniment. Pentru a le usora si mai mult treaba detectivilor, Elliot si-a admis vinovatia in fata tribunalului in luna aprilie a acestui an. Tot el a admis ca a postat mesaje macabre prin intermediul unui numar de opt alte conturi false de Facebook pe aceeasi pagina.

Citește și: