Microsoft decide sa introduca Flash in Internet Explorer 10

Microsoft decide sa introduca Flash in Internet Explorer 10

Intr-o miscare neobisnuita, nejustificata si in opozitie cu trendul pietiei, Microsoft a hotarat ca incepand de azi .

Windows 8 IE 10 captura adobe flash

Dupa ce cand venea vorba de evitarea Adobe Flash pe dispozitive mobile, gigantul pare ca s-a razgandit. Miscarea menita sa eficientizeze consumul de resurse din IE10 pe Windows RT si Windows 8 a fost redusa la zero cu anuntul ca redarea de continut Flash va fi posibila printr-un  update de software pentru Internet Explorer incepand de astazi.

Cu toate ca intre timp nu s-a schimbat nimic si si performanta, Microsoft a gandit o mica piedica care ar trebui sa nu permita continutului Flash defectuos sa va ingenunchieze sistemul. Practic, desi puteti accesa continut flash de pe orice site in orice browser din interfata clasica desktop, pentru interfata moderna, fosta-Metro, vor exista cateva site-uri cu continut Flash, alese cu gija de Microsoft, care nu se vor incarca complet in Internet Explorer 10. Respectivele site-uri vor fi trecute intr-o lista neagra care se va actualiza in mod regulat.

Daca va aflati printre cei care sufereau ca nu au Flash pe Windows 8 in interfata Metro, aceasta este o veste foarte buna. Numarul celor care nu pot trai fara Flash a scazut insa radical in ultimii ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: