Versiunea finala Internet Explorer 10 ajunge pe Windows 7, incompatibil cu Vista/XP

Versiunea finala Internet Explorer 10 ajunge pe Windows 7, incompatibil cu Vista/XP

Dupa o lunga perioada in care s-a aflat in beta, , preinstalat pe Windows 8, ajunge si pe Windows 7.

Internet Explorer 10 windows 7

In cazul in care sunteti utilizator de Windows 7 si erati in criza de optiuni cand vine vorba de browserul de internet pe care sa-l folositi, Microsoft va face decizia mai usoara. Internet Explorer 10 sau IE 10 a fost lansat oficial de gigantul din Redmond pentru toti utilizatorii de Windows 7. Din pacate, nu exista nici o urma de compatibilitate a noului browser cu Windows Vista sau XP.

IE10 este disponibil in 95 de limbi la nivel global si faptul ca a ajuns in varianta finala dupa o lunga perioada de teste este cu siguranta un motiv de bucurie pentru compania americana. Disponibil pentru download in Microsoft Download Center incepand de azi, noul browser va fi instalat automat in cateva saptamani si pe sistemele celor care au activat Windows Update. Pentru ca Internet Explorer 10 sa fie instalat in mod automat este necesar sa aveti Windows 7 Service Pack 1 si Windows Server 2008 R2.

Printre functiile noi ale Internet Explorer 10 se numara optimizarea semnificativa a interfetei pentru touch si implementarea implicita a sistemului DNT. Do Not Track este o functie care nu mai permite website-urilor sa va urmareasca activitatea online pentru a va servi reclame directionate, personalizate in functie de website-urile pe care le accesati cel mai des. Singura diferenta dintre versiunea de IE lansata astazi si cea preinstalata pe Windows 8 si Windows RT este pozitia barei de adresa. In versiunea de Windows 7, bara de adresa se va regasi in partea de sus a ferestrei, nu in partea de jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: