Microsoft ajuta utilizatorii vechilor versiuni de Internet Explorer

, 15 Ian, 12:10

Intr-o miscare mai putin obisnuita a gigantului din Redmond, Microsoft a remediat o vulnerabilitate ce afecta 

Microsoft ajuta utilizatorii vechilor versiuni de Internet Explorer

Dupa descrierea facuta publica de Microsoft problema era destul de grava in momentul in care a decis sa intervina. Vulnerabilitatea acoperita prin noul update permitea preluarea controlului unui PC de la distanta. Era suficient ca utilizatorul PC-ului sa viziteze un anumit site cu cod malitios.

Descoperita luna trecuta, gaura de securitate a generat un comportament din partea Microsoft pe care rareori il intalnim. Intai a oferit o metoda de prevenire infectiei, in etapa urmatoare a oferit o aplicatie separata care trebuia sa remedieze problema, urmand ca in ultima etapa sa ofere un update de securitate destinat versiunilor 6, 7 si 8 de Internet Explorer. Acesta din urma ar trebui sa indeparteze orice posibilitate de a infecta un PC prin respectiva metoda.  Cu aceasta ocazie Microsoft a recunoscut ca au existat mai multe victime ale vulnerabilitatii motiv pentru care, pentru a preveni alte infectii, a creat acest patch de securitate.

Chiar daca  au fost imune la aceasta vulnerabilitate inca de la Inceput, utilizatorii de Internet Explorer 6, 7 si 8 nu trebuie decat sa faca un Windows Update si gaura de securitate va fi acoperita.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail