MessageMe este un nou concurent serios in universul aplicatiilor de chat

MessageMe este un nou concurent serios in universul aplicatiilor de chat

MessageMe este cea mai noua aplicatie cross-platform dedicata celor care cauta , Viber, Google+ Hangouts si altele.

messageme chat im mesagerie

Tocmai cand te-ai astepta ca sa se linisteasca, o noua poveste de succes iese la iveala. In cel mai recent episod din serie, numele aplicatiei este MessageMe.

In doar 75 de zile de la lansarea primei versiuni, aplicatia a adunat 5 milioane de utilizatori inregistrati. Aceasta performanta vine dupa ce, in doar 10 zile, a strans primul milion de conturi. La ora actuala, cu aproximativ 1500 de notificari si opt imagini upload-ate in fiecare secunda, este evident ca acesta este doar inceputul.

Cu toate ca la baza, MessageMe este care va permite sa trimiteti mesaje instant folosind o conexiune la internet, aplicatia a reusit sa-si castige un numar impresionant de utilizatori prin cateva functii unice. Nu conteaza ca cei mai multi dintre noi folosesc programul pentru mesaje simple in format text. Ne ofera un confort psihologic deosebit faptul ca putem in acelasi timp sa trimitem partenerului de dialog o imagine, un desen de mana (doodle), un clip video, o melodie, o inregistrare vocala sau coordonatele locatiei in care ne aflam. In plus, partidele de conversatie nu sunt limitate doar la un partener, aceleasi mesaje le puteti trimite in cadrul unei conferinte unui numar mai mare de utilizatori ai serviciului.

Pe termen lung, dezvoltatorii aplicatiei vor avea de castigat in mod direct din transferul de bani sau de stickere trimise prin intermediul ei. Atata timp cat stickerele se vor putea vinde si pe bani se va putea lua un comision, reteta este una foarte desteapta. Daca vreti sa vedeti si voi despre este vorba, puteti descarca oricand MessageMe de pe iTunes sau Google Play.

Citește și: