Viber ajunge cu tot ce trebuie pe Windows Phone 8

Viber ajunge cu tot ce trebuie pe Windows Phone 8

Dupa o lunga perioada in care era bun doar de mesaje in format text, Viber vine in sfarsit pe Windows Phone 8 cu un pachet de functii similar cu cel oferit pe iOS.

Viber Windows Phone 8

Cu toate ca Viber nu a asteptat foarte mult sa lanseze o versiune a popularei aplicatii pentru Windows Phone, lipsa de interes a companiei pentru platforma Microsoft s-a reflectat intr-o aplicatie mult limitata ca functionalitate. Cu alte cuvinte, in timp ce utilizatorii de Viber pe iOS sau Android puteau discuta live in format voce, pe Windows Phone nu se puteau trimite decat mesaje text prin intermediul aceleeasi aplicatii.

Incercand sa acorde un pic de credit platformei Microsoft, dezvoltatorii aplicatiei au demonstrat functiile noi incluse intr-una dintre cele mai populare aplicatii de tip VoIP. De acum inainte, daca sunteti utilizatori de WP8 puteti initia apeluri in format in voce la caliate HD Audio folosind o conexiune WiFi sau 3G. In plus, Viber suporta in sfarsit sistemul de notificari de pe WP, prin intermediul caruia poate afisa mesaje si apeluri recente pe ecranul blocat al telefonului. Pe partea de mesaje text, de acum inainte puteti trimite si imagini. Daca aveti chef de o conversatie intr-o conferinta, Viber e bun si la asta, suportand un dialog cu pana la 40 de participanti simultan prin intermediul aplicatiei respective.

Daca va doriti o aplicatie de tip VoIP complet diferita fata de Skype sau Tango, Viber poate fi descarcat incepand de astazi de pe Windows Phone Store in mod gratuit.

Citește și: