Lumia 1020 este disponibil si in varianta „chinezarie cu Android”

Lumia 1020 este disponibil si in varianta

Daca nu ati mai vazut pana acum clone de telefoane populare, aceasta imitatie de reprezinta un start interesant.

Nokia Lumia 1020 Windows Phone 8 Android XpressMusic 1

Lumia 1020 este un smartphone foarte important pentru cei de la Nokia si unul dintre terminalele cu cea mai impresionanta camera la aceasta ora. Senzorul integrat pe spatele aparatului este dotat cu si o valoare impresionanta de 41 de megapixeli.

Deoarece clonele niciodata nu trebuie sa fie perfecte, desi numele implica o asemanare izbitoare, chinezii de la o fabrica din Shenzen si-au creat propria versiune de Lumia 1020. Prezent in imaginile alaturate, respectivul aparat pare sa aiba foarte multe in comun cu creatia finlandezilor, fara a afisa insa pe undeva pe carcasa sigla Nokia. In schimb, pe spatele produsului troneaza alt brand foarte popular in urma cu cativa ani, XpressMusic. Daca tot au inlocuit senzorul de 41 de megapixeli cu unul de doar 2 megapixeli, dar au pastrat scrisul de pe spate, asocierea dintre 41 MEGA PIXEL si Xpress Music este probabil o referinta la un sunet de ,,inalta rezolutie”. Cum era de asteptat, aceasta chinezarie nu vine dotata cu sistemul de operare Windows Phone, ci este preinstalata cu Android.

In mod normal nu as recomanda niciodata achizitia unui astfel de telefon de pe ebay, avand insa in vedere ca are un pret de doar 69 de dolari, paguba nu este atat de mare si experimentul s-ar putea dovedi interesant.

Nokia Lumia 1020 Windows Phone 8 Android XpressMusic 2