Lupta camerelor cu telefon: Lumia 1020 versus Galaxy S4 Zoom [VIDEO]

, 13 Aug, 10:30

Pentru ca sunt cele mai impresionante terminale cand vine vorba de camera foto, cei de la 28Mobile au comparat cu .

 

Indiferent de platforma pe care sunt construite si de tehnologia din spate, smartphone-urile actuale devin dispozitive de captura din ce in ce mai performante. Cu toate ca acest trend este vizibil in cazul tuturor terminalelor recente, cand vorbim de gadgeturi high-end, este mai evident ca niciodata ca se fac eforturi supraomenesti pentru a introduce niste senzori din alta liga in corpul unui telefon.

In cazul de fata, avem in vedere doua terminale pe care producatorii au ezitat destul de mult sa le infatiseze ca simple smartphone-uri. Atat Galaxy S4 Zoom, cat si Lumia 1020 sunt doua aparate care, inainte de orice, sunt perfecte pentru a imortaliza un moment decisiv din viata de zi cu zi sau din vacanta. Plecand de la aceasta premisa simpla, cei de la 28Mobile au realizat comparatia de mai sus.

Cum era de asteptat, fiecare aparat are punctele sale slabe si punctele sale forte in comparatie unul cu celalalt. Totusi, desi un utilizator obisnuit are in vedere si elemente precum pret, sistem  de operare si specificatii hardware complete, daca este sa ne rezumam doar la abilitatile de captura, Lumia 1020 se pare ca este liderul absolut la aceasta ora.

nokia-lumia-1020-vs-galaxy-s4-zoom

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

@Costin Miron
articolul este scris (ma rog copiat) de D-l Puiu ,dar videoclipul nu este al dansului ,cat de penibil poti sa fi sa declari ca ei au ales Nokia castigator in acest duel???

Vali

Salut, http://playtech.ro/2013/samsung-galaxy-s4-zoom-am-un-telefon-in-camera-foto-review/

Vezi daca se sustin cele scrise in aceast articol 🙂

Un articol extrem de interesant.Felicitari! Intr-adevar,samsug,ca orice este facut de aceasta firma este ceva de foarte foarte proasta calitate…de fapt ei s-au skremuut sa scoata un fel de hibrid,dar nu le-a iesit mai nimica….nu e nici smartphone,nici aparat foto,ceva ce nu merita atentia..atat.cat despre Nokia,este cu totul altceva.Se vede de la o posta ca este un SMARTPHONE cu excelente capacitati foto…si intr-adevar,intr-e acest smartphone si hibridul de prost gust marca samsug,nu poate exista comparatie…e o aiureala sa compari calitatea cu nimicul…adevaratul adversar pentru Nokia va fi Sony Xperia Honami,dupa ce va fi lansat.Atunci se va face ADEVARATA comparatia in ceea ce priveste calitatea fotografica a doua SMARTPHONURI….

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail