Lupta camerelor cu telefon: Lumia 1020 versus Galaxy S4 Zoom [VIDEO]

Lupta camerelor cu telefon: Lumia 1020 versus Galaxy S4 Zoom [VIDEO]

Pentru ca sunt cele mai impresionante terminale cand vine vorba de camera foto, cei de la 28Mobile au comparat cu .

 

Indiferent de platforma pe care sunt construite si de tehnologia din spate, smartphone-urile actuale devin dispozitive de captura din ce in ce mai performante. Cu toate ca acest trend este vizibil in cazul tuturor terminalelor recente, cand vorbim de gadgeturi high-end, este mai evident ca niciodata ca se fac eforturi supraomenesti pentru a introduce niste senzori din alta liga in corpul unui telefon.

In cazul de fata, avem in vedere doua terminale pe care producatorii au ezitat destul de mult sa le infatiseze ca simple smartphone-uri. Atat Galaxy S4 Zoom, cat si Lumia 1020 sunt doua aparate care, inainte de orice, sunt perfecte pentru a imortaliza un moment decisiv din viata de zi cu zi sau din vacanta. Plecand de la aceasta premisa simpla, cei de la 28Mobile au realizat comparatia de mai sus.

Cum era de asteptat, fiecare aparat are punctele sale slabe si punctele sale forte in comparatie unul cu celalalt. Totusi, desi un utilizator obisnuit are in vedere si elemente precum pret, sistem  de operare si specificatii hardware complete, daca este sa ne rezumam doar la abilitatile de captura, Lumia 1020 se pare ca este liderul absolut la aceasta ora.

nokia-lumia-1020-vs-galaxy-s4-zoom

Citește și: