Google centralizeaza spatiul de stocare pe care ti-l ofera

Google centralizeaza spatiul de stocare pe care ti-l ofera

Daca tot am ajuns cei mai multi dintre noi sa ne , gigantul a decis sa ne ajute un pic cu spatiul de stocare.

google drive storage gmail Google

Google a ajuns sa fie compania din spatele unui numar din ce in ce mai mare de dispozitive hardware si servicii online si . De mult nu se mai ascunde doar in spatele motorului de cautare de la care a inceput totul. Dupa ce a creat in urma cu ceva timp un intreg ecosistem in jurul contului vostru de Gmail, acum, Google aplica a doua parte a .

Pentru a ajuta un pic utilizatorii sa se bucure mai mult de spatiul de stocare si, in acelasi timp, sa-si aleaga cum vor sa-l foloseasca, gigantul din Mountain View a pus la un loc spatiul pe care il oferea in trecut defalcat pe mai multe servicii. Cu alte cuvinte, din acest moment, aveti 15 GB spatiu de stocare in mod gratuit pe Google Drive, Gmail sau Google+. In cazul in care nu stiti, postarea de fotografii pe Google+ nu are nici o limita, ca si pe Facebook. Doar pozele care depasesc o rezolutie de 2048 x 2048 pixeli ajung sa ocupe din spatiul de mai sus. Practic, prin aceasta mutare, depinde doar de voi in ce mod va veti risipi spatiul. In plus, daca aveti nevoie de cativa GB in plus, si pentru cei 100GB contra sumei de 5 dolari pe luna se aplica acelasi principiu de distributie. Daca vreti sa sariti la 200GB, spatiu de stocare pe serverele Google, pretul creste la 10 dolari pe luna.

Astfel, Google poate sa tina mult mai usor o evidenta asupra spatiului vostru de stocare utilizat si vor puteti sa profitati de cativa GB in plus pe Google Drive in cazul in care folositi foarte putin spatiu pe Gmail.