Google Chrome devine si mai util pentru dispozitivele cu iOS

Google Chrome devine si mai util pentru dispozitivele cu iOS

Intotdeauna mi s-a parut constructiva concurenta iar pentru iOS pune si mai mare presiune pe Safari.

Google Chrome iOS browser full screen

este, din punctul meu de vedere, cea mai buna alternativa la browserul preinstalat pe iOS, Safari. Odata cu noua versiune, 26.0.1410.50, aceasta aplicatie s-ar putea sa devina browserul implicit al multora dintre noi.

Desi folosesc intens Google Chrome pe iPhone si iPad datorita abilitatii sale de a-mi sincroniza tab-urile deschise intre PC si iDevice-uri, functiile noi introduse astazi de Google reprezinta un motiv in plus pentru a utiliza aproape tot timpul browserul Google. Pe iPhone si iPod Touch, noul Chrome activeaza automat un mod full screen de navigare in momentul in care dati cu degetul de jos in sus pe o pagina de internet. Practic, bara de navigare pare lipita de partea de sus a unei pagini web si in momentul in care ati ascuns acea zona a pagini prin scroll, ascundeti si toate elementele care va aduc aminte ca sunteti intr-un browser web. Pentru a readuce in prim plan bara de adresa este suficient sa va intoarceti in partea de sus a paginii web.

Daca simteati lipsa functiei de imprimare din Google Chrome, noua versiune va ofera doua optiuni. In primul rand, daca sunteti mandru posesor al unei imprimante compatibile Air Print, puteti printa fara probleme prin intermediul standardului Apple. Daca va incanta mai mult serviciul Google Cloud Print, puteti imprima prin acest protocol pe una din imprimantele din casa conectate la internet. Puteti, de asemenea, sa salvati orice pagina web ca PDF, pentru o lectura ulterioara, pe contul vostru de Google Drive.

Noua versiune de Google Chrome poate fi descarcata gratuit din .

Citește și: