22 iul. 2013 | 10:40

Gmail face schimbari pentru compunerea de emailuri

ACTUALITATE
Gmail face schimbari pentru compunerea de emailuri

Intr-o schimbare ce pare inspirata din optiunile utilizatorilor, Google tocmai si-a modificat fereastra de compunere a unui mesaj din .

Google gmail-new-fullscreen

Cei de la Google rareori fac schimbari radicale legate de , motiv pentru care merita sa insistam un pic asupra elementelor care astazi nu mai sunt la fel ca ieri.

In urma cu cateva luni, pentru a compune un mesaj in Gmail gigantul din Mountain View s-a hotarat sa va ofere ceea ce pare o fereastra noua care activeaza in interiorul aceluiasi spatiu de lucru. Printr-un click, fereastra respectiva de redactare aparea in coltul din dreapta jos si, daca voiati sa accesati intre timp un email mai vechi, o puteati minimiza pentru a reveni la ea mai tarziu.

De acum inainte, pagina respectiva de creatie a unui mesaj nu va mai fi limitata ca dimensiune la coltul respectiv al ecranului. Cu un singur click pe butonul de Full Screen, din dreapta sus, o puteti mari semnificativ si aduce in mijlocul paginii de Gmail. Daca va incanta aceasta optiune, din meniul accesibil prin coltul din dreapta jos puteti fixa ca implicit acest tip de fereastra de compunere – ,,Default to Full Screen’’.

Cu toate ca de cele mai multe ori schimbarile semnficative din orice serviciu important online dureaza cateva zile in plus fata de restul lumii pana sunt activate la noi, de aceasta data, in momentul in care am citit primele randuri despre aceasta noua optiune, deja o puteam activa/dezactiva in contul personal de email.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele