Google explica ultimele schimbari integrate in Gmail [VIDEO]

Google explica ultimele schimbari integrate in Gmail [VIDEO]

Pentru ca am impresia ca Google nu va renunta niciodata , Gmail tocmai a primit un update semnificativ de functionalitate.

New Gmail inbox web-002

Clientii de mail sunt similari din foarte multe puncte de vedere. Multe dintre diferente sunt aproape exclusiv estetice. Pe acest principiu si imbunatatirile sau schimbarile de functionalitate aproape de fiecare data sunt estetice. Realizand ca nu poate reinventa toate sectiunile deodata, Inbox, Drafts, Compose sau Sent, prin cateva butoane noi.

Primim din ce in ce mai multe mailuri in fiecare zi. Daca avem profile pe diverse site-uri de socializare gen LinkedIn, Facebook sau Google+ si nu ne-am modificat modul in care suntem notificati de diverse schimbari, 60 – 70% dintre mailuri provin numai de acolo. Daca ne gandim ca mai primim si oferte, promotii sau reduceri subtantiale de la site-uri la care ne-am abonat la un moment dat sau cu care nu am interactionat niciodata, incepe sa fie evident faptul ca nu ne dorim sub nici o forma toate emailurile zilnice. Mai rau, ajungem sa avem dificultati in a ne gasi emailurile de la persoane reale care conteaza.

In incercarea de gasi o solutie fiabila, Google a impartit Inbox-ul in patru sectiuni. Spre deosebire de filtre sau diverse metode de separare pe care ni le definim in timp, noile sectiuni din Gmail se descurca singure si, aparent, fac o treaba foarte buna cu un nivel minim de asistenta din partea utilizatorilor. Mai mult, daca in cazul vostru, pe langa un inbox principal – Primary, nu sunt necesare sectiuni precum Social, Promotions sau Update, acestea pot fi modificate, adaugate sau eliminate dupa gust.

Un sistem similar de filtre inteligente si sectiuni ale Inbox-ului vor fi adaugate si in versiunile de Android si iOS ale aplicatiei Gmail. Din pacate, mai trebuie sa asteptam cateva saptamani pana vom avea norocul sa experimentam si noi functiile detaliate de inginerii de la Google in clipul de mai jos.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: