06 iun. 2013 | 13:00

Aplicatia Gmail este portata cu succes de pe iPhone pe WP8

ACTUALITATE
Aplicatia Gmail este portata cu succes de pe iPhone pe WP8

Cu toata indarjirea celor de la Google, tocmai a fost lansata care recreeaza experienta aplicatiei omonime de pe iPhone.

gmail windows Phone iPhone

Cei de la Google justificau anul trecut destul de agresiv alegerea de a nu imbratisa sub nici o forma dezvoltarea de aplicatii de Windows Phone.  Acea decizie a stat partial si in spatele scandalului initiat in urma cu cateva saptamani care a pornit de la decizia celor de la Microsoft de a lansa o aplicatie de YouTube fara nici un fel de .  Cum nici aceasta noua aplicatie nu este una oficiala, nu este exclus ca in cateva zile sau saptamani sa dispara, pana atunci insa, nu ne ramane decat sa ne bucuram de ea.

Per ansamblu, aplicatia este portata de pe iOS, aspect evident din cateva elemente de interfata care nu prea au neaparat ce cauta pe un smartphone cu WP8. Trecand peste micile neajunsuri estetice, aplicatia se comporta impecabil. Functionalitatea butoanelor este intuitiva, iar functiile avansate de compunere ale unui mail sunt la locul lor. Puteti marca cu usurinta mesaje de interes si daca faceti un schimb de mailuri cu cineva acesta este reprodus foarte frumos sub forma unei conversatii. Pentru ca efortul acestei portari nu a fost nici pe departe infim, dezvoltatorul aplicatiei ofera pe langa o versiune gratuita a aplicatiei, una contra cost, la 0,99 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele