Galaxy S4 Zoom vine insotit de marketing inteligent [VIDEO]

La cateva zile dupa ce Samsung a anuntat , sud-coreenii descriu printr-un scurt metraj utilitatea dispozitivului.Samsung galaxy s4 zoom

Este vorba de un nou tip de smartphone dotat cu camera. Este primul telefon inteligent a carui camera integreaza un zoom optic de 10x. Este o creatie impozanta, dar momentan nu m-am hotarat daca este prea mare pentru a mai fi introdus intr-un buzunar obisnuit. Gandit ca un atac vadit asupra smarphone-urilor cu Windows Phone 8 de la Nokia, noul Zoom vrea sa incetoseze si mai tare sau sa elimine aproape complet utilitatea unui aparat foto in vacante.

Cu un spate dominat de o lentila masiva, acest aparat e creat pentru a imortaliza in conditii optime momente statice sau in miscare. Este construit fara nici o legatura cu Galaxy S4, poarta insa acelasi nume. Ca filozofie de design, este mai apropiat de Galaxy Camera decat de orice alte terminal creat de Samsung. Vine preinstalat cu cea mai recenta versiune de Android, Jelly Bean 4.2 direct de la producator, iar senzorul din spatele camerei are o valoare pe care aproape niciodata nu o intalnesti pe un telefon. Este vorba de 16 megapixeli ajutati de un control manual pentru zoom. Ecranul are o diagonala de 4,3” si este dotat cu o rezolutie nativa qHD.

Cea mai importanta dovada a faptului ca Samsung vrea sa profite la maxim de brandul , fara a oferi un gadget pe masura, vine sub forma procesorului dual core tactat la 1,5 GHz din interior. Acesta este mult mai apropiat de un Galaxy S3 de anul trecut decat de un  varf actual de gama al sud-coreenilor.

Alexandru Puiu
09:09 14.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video